5651 Uyumluluk

5651 kriterlerini sağlamak için mevcut ağınızda değişikliğe gitmeden ve çok büyük yatırımlar yapmadan bu yasal zorunluluğu sağlamanıza yardımcı olur.



SIEM-SOAR ve Log Yönetimi

Logsign yeni nesil SIEM ile 5651 uyumluluğu!
Logsign yeni nesil SIEM 5651 nolu yasa çerçevesinde kullanıcı erişimleri ve iç ip dağıtım loglarının toplanması, bu bilgilerin imzalanarak saklanması gibi ülkemize özel teknik detaylar için size yardımcı olacak özellikler içerir.

Logsign yeni nesil SIEM Tehdit Kontrol Servisi dinamik analizler ile zenginleştirilmiş içerik sunar. Logsign yeni nesil SIEM toplanan her ham verinin değişikliğe uğramadığını ispatlamak amacıyla satır bazlı imzalama yapar. Satır bazlı imzalama için SHA1, SHA256, MD5, CRC32 metodları kullanılabilir.

Logsign yeni nesil SIEM toplanan her ham verinin değişikliğe uğramadığını ispatlamak amacıyla satır bazlı imzalama yapar. Satır bazlı imzalama için SHA1, SHA256, MD5, CRC32 metodları kullanılabilir.

Ekli kaynakların ayrı ayrı imzalı dosyaları tutulur. Her bir kaynak için gün sonunda imzalama özet dosyası oluşturulur. Özet dosyasının kontrolü için de imzalama yapılır ve saklanır. İmzalanan her dosya için Logsign yeni nesil SIEM doğruluk kontrolü yapmanıza izin verir. Böylece verilerin üzerinde değişiklik yapılıp yapılmadığı hakkında bilgi sahibi olunur.

Logsign yeni nesil SIEM log imzalama mekanizması dışında Tübitak, Digi Stamp, E-Tugra, Türktrust gibi güvenilir dış
otoriteler ile kolayca entegre edilir ve zaman damgası istemci yazılımları ile doğrulama sağlanır. Herhangi bir dış otorite imzalama mekanizması kullanmak istemeyen kullanıcılar iç imzalama mekanizması ile kolayca loglarını imzalayabilir ve saklayabilirler.

İmzalanan her dosya için Logsign yeni nesil SIEM doğruluk kontrolü yapmanıza izin verir. Böylece verilerin üzerinde
değişiklik yapılıp yapılmadığı hakkında bilgi sahibi olunur.

Diğer
BLOG

NSS Bilgi Teknoloji Hizmetleri A.Ş.

İletişim Formu

Bize Yazın

Bize projeniz hakkında birkaç kelime yazın veya herhangi bir soru sorun, size en geç 1 iş günü içinde cevap vereceğiz.

rounded_1.png
				
					console.log( 'Code is Poetry' );
<script type="text/javascript" src="https://nss.formstack.com/forms/js.php/is_ortakl_talep_formu"></script><noscript><a href="https://nss.formstack.com/forms/is_ortakl_talep_formu" title="Online Form">Online Form - IS Ortaklığı Talep Formu</a></noscript><div style="text-align:right; font-size:x-small;"><a href="http://www.formstack.com?utm_source=jsembed&utm_medium=product&utm_campaign=product+branding&fa=h,3092505" title="Powered by Formstack">Powered by Formstack</a></div>